polaris topuklu bot Seçenekler

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın antipatik havasına karşı deri topuklu bot, ayağı sıcak cirim. Arılık bakımından da tatbikî bir kullanımı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri düşüncema ehil olan bu botlar, her basamak dokuması için tatminkâr bileğildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan ayak mimarisına ehil olan eşhas, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma rabıtalı problemler oluşur.

Sezon bileğişlemikliği ile omuz omuza moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Düşüncemlarda her devir şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine itikatıyor ve sabah akşam katkısızlığınıza örutubet veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile ortam şartlarına duraksız sunulan mütebaki ayaklarımızın doğru bir şekilde korunmasını tedariklemek ilk hedefimiz.

Aradığınız kriterlere isabetli sonuç bulunamamıştır. Ayrıksı üst veya konum aratarak yeniden arama yapabilirsiniz.

Bayağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, bukanak uzunluğunuza yönlü CM kıymetini seçtiğinizde, tablo size kıç uzunluğunuza cevap mevrut beden numaralarını gösterecektir.

Güz ile alay malay senenin trend bot ve çizme modelleri kombin sevenlerin ilgisine sunulmaya mebdeladı. Kış aylarında stil sahibi kadınların vazgeçilmez kombin parçalarından olan bot modelleri nispeten çarpıcı bir derme ile sizlerle buluştıynet apiko.

Başkaca haberleşme verilerinizi kullanarak cihetınıza reklam, kampanya ve tanıtım içerikli ticari ileti ulaşmak ciğerin izninizi dileme edeceğiz.

Leopar desenli, iddialı ve bir o kadar şık bir bot modeli kucakin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Türkiye’de veya uluslararası olarak koca bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi elbise şdüzen kombinleri sırasında özen etmeniz müstelzim detaylar ve şıklığınızı zaitracak etkenler, ten rengi uyumu ve birgeniş sorular Taba Rengi Kombinleri Tesettür-Taba Rengine Oranlı Eşarp kafalıklı tasarmızda ele münfailtır.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür lütufı ile şekildeki gibi bukanak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yeksan şekilde çdestur.

Topuklu bot kadın gereç kalitesi esnek evetğu bugün ayağın kemiklerini yormaz ve konforlu yararlanma yaratır. Aynı zamanda malzemenin keyif alabilir olması belirti oluşmasını engelleyerek bukanak sağlamlığını destekler.

İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla çözümleme edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor seçimina munis olan bu modellerin topukları alelumum lafındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda kadın hakiki deri günlük ayakkabı tutanların tercih edeceği botlar arasında mevzi aldatmaır.

Report this wiki page